Bazin de înot, cu fonduri guvernamentale, construit într-o comună unde primarul a...

Bazin de înot, cu fonduri guvernamentale, construit într-o comună unde primarul a trecut de la PSD la PNL

0
DISTRIBUIȚI

bazin sanandrei

În județul Timiș va fi construit, în perioada următoare, un bazin de înot modern cu bani de la Guvern. Investiția ar urma să fie realizată în comuna Sânandrei, prin Compania Națională de Investiții. Recent, primarul din Sânandrei, Claudiu Coman, a trecut de la PSD la PNL și va candidat din partea liberalilor pentru un nou mandat.

Potrivit lui Cătălin Iapă, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, amplasamentul pentru construirea bazinului de înot a fost preluat în această săptămână de către CNI, iar bugetul total al investiției se ridică la aproape nouă milioane de lei.

”Bazinul de înot va avea facilități pentru desfășurarea de activități sportive și înot, vor fi amenajate spații pentru vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, va avea regim de înălțime parter + 1 etaj, iar suprafața pe care se va construi va avea 840 metri pătrați.


Pasul următor este demararea licitației pentru execuția lucrării. Documentația de licitație este deja pregătită de specialiștii CNI și va fi transmisă spre publicare pe SEAP săptămâna următoare”, a explicat Cătălin Iapă.

Potrivit lui Iapă, construcția bazinului de înot ar putea începe chiar în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.