Primarul PSD din Sânandrei anunță că va candida la alegerile locale din...

Primarul PSD din Sânandrei anunță că va candida la alegerile locale din partea PNL

0
DISTRIBUIȚI

claudiu coman nicolae robu

Lovitură pentru PSD Timiș. Nicolae Robu a venit, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Timiș, alături de Claudiu Coman, primarul din Sânandrei, aflat la cel de-al doilea mandat. Astfel, Claudiu Coman a anunțat că va candida la alegerile locale din acest an din partea PNL.

„În dreapta mea este domnul Claudiu Coman, primar al comunei Sânandrei. Am spus că sunt deschis vizavi de poziția pe care o voi avea față de primari de la alte partide. Am răspuns sistematic: nu spunem nici că nu primim pe nimeni, nici că primim pur și simplu pentru a avea mai mulți primari, că nu o să se întâmple nici una, nici cealaltă dintre aceste variante. În schimb, vom sta de vorbă, vom analiza fiecare caz concret în parte și acolo unde constatăm că sunt oameni care au făcut treabă foarte bună, care, pe cale de consecință, sunt apreciați de comunitatea care le-a dat votul și după prestația avută, exercitând mandatul de primar, acolo unde în plus nu s-a manifestat ostilitate vizavi de PNL, unde există o rezonanță pe valori, stăm de vorbă și putem fi deschiși, putem primi alături de noi oameni pe care-i considerăm compatibili cu noi.


În această situație, respectând exigențele pe care le-am enumerat acum, este domnul primar al comunei Sânandrei, un primar care a făcut treabă foarte bună, care este apreciat de comunitate, care și-a văzut de treaba administrativă”, a declarat Nicolae Robu.

Claudiu Coman a precizat că a luat decizia de a pleca din PSD nemulțumit de ceea ce se întâmplă în partid.

„Sunt la al doilea mandat de primar. Prima dată am candidat pe listele USL, în 2012, iar apoi din partea PSD. Sunt un om care am demonstrat că dacă am ceva de spus, mereu am spus. Cu siguranță s-a greșit foarte mult, totul a început cu ordonanța care a scos oamenii în stradă. M-aș fi așteptat ca la acest congres al PSD să fi avut o concurență de bun augur. Așteptam un om cu o anumită viziune, ținută, mi-aș fi dorit ca Sorin Grindeanu să fie președintele PSD. S-a și negociat, discutat, dar nu s-a găsit forța necesară să se realizeze acest lucru. Nu-mi dau demisia din PSD, știți că în această situație este și primarul de la Variaș. L-am sunat și pe Alfred Simonis (n.r. președintele PSD Timiș) să îi spun că nu mai candidez din partea PSD”, a afirmat Claudiu Coman.

Primarul din Sânandrei nu și-a dat demisia din PSD, ci la fel ca edilul din Variaș, care va candida din partea Pro România pentru un nou mandat, așteaptă să fie dat afară din partid. Claudiu Coman a precizat că nașul său de cununie și al fiicei sale este Călin Dobra, președintele CJ Timiș, fost lider al PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.