Creștere semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus confirmate în România. Bilanțul...

Creștere semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus confirmate în România. Bilanțul a ajuns la 1.760

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cel mai recent bilanț al epidemiei de coronavirus în România. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 308 de cazuri noi, aproape dublu față de oricare dintre zilele precedente. Până acum, 169 de persoane au fost declarate vindecate, în timp ce 38 de victime au murit.

„Până astăzi, 29 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).


Dintre cele 1.760 de persoane confirmate pozitiv, 169 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 79 la București, 17 la Iași, șapte la Craiova, nouă la Constanța și două la Cluj). Totodată, până acum 38 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța și Ialomița, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 308 noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 89 de ani”, a transmis GCS.

La Terapie Intensivă sunt internați în acest moment 38 de pacienți, dintre care 31 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.666 de persoane. Alte 132.641 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 21.460 de teste, din care 1.400 în unități medicale private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.