Donații importante pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. 75.000 de lei...

Donații importante pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. 75.000 de lei finanțează lupta cu noul coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Front comun pentru susținerea celor care luptă din prima linie pentru combaterea coronavirusului. Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara urmează să primească o sumă importantă de bani, venită din două donații, una a unei primării din apropierea municipiului de pe Bega, iar cealaltă din partea unei asociații și a unei companii.

La Ghiroda, consiliul local a decis să aloce 30.000 de lei pentru a susține munca asiduă depusă de cadrele medicale de la unitatea medicală din Timișoara, care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul.


Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” nu este susținut doar de persoanele din Timiș, care au ocazia să doneze 2 euro prin SMS. În urma unei ședințe extraordinare care a avut loc astăzi, Consiliul Local Ghiroda a decis alocarea a sumei de 30.000 de lei căre spitalul din Timișoara, în care cadrele medicale îi tratează pe cei infectați cu COVID-19.

În luptă alături de spitalul din Timișoara în care sunt tratați bolnavii de coronavirus a intrat și Asociația Elpis Timișoara, respectiv compania Sky Group. 45.000 de lei au fost donați pentru susținerea Asociației „Dr. Victor Babeș” din Timișoara.

„Am decis să oferim această sumă de bani spitalelor aflate în prima linie de luptă cu coronavirusul. Credem că aici sunt oamenii care au cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, medicii din cele două clinici timișorene, alături de confrații lor, fiind niște adevărați eroi. Sperăm că acest ajutor financiar, alături de susținerea oferită de alte persoane și companii, de mâinile întinse de întreaga comunitate, să ajute la salvarea vieților omenești și la vindecarea unui număr mare de pacienți”, a transmis Liliana Ghibea, președintele Asociației Elpis Timișoara.

Astfel, suma totală care va ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișora va fi de 75.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.