Încă un parlamentar, confirmat cu coronavirus în urma testării

Încă un parlamentar, confirmat cu coronavirus în urma testării

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Mircea Banias a fost confirmat cu coronavirus în urma testării, el fiind singurul caz pozitiv în rândul verificărilor epidemiologice făcute la Palatul Parlamentului, a anuțat, luni seara, Grupul de Comunicare Strategică.

„În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului.


În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus în persoana deputatului Mircea Banias. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților”, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS)

GCS recomandă tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.

Vă reamintim că senatorul PNL Vergil Chițac, și el din Constanța, ca și Mircea Banias, s-a ales cu dosar penal pentru răspândirea coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.