Nici SCM Politehnica nu va mai juca în luna martie. Toate competiţiile...

Nici SCM Politehnica nu va mai juca în luna martie. Toate competiţiile de volei şi handbal sunt de asemenea suspendate

0
DISTRIBUIȚI

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 sportul românesc a fost pus pe stop. După forurile interne de baschet, fotbal şi rugby, a venit rândul celor de volei şi handbal să anunţe suspendarea tuturor competiţiilor. SCM Politehnica avea iniţial un meci de campionat amânat, dar în urma ultimei decizii alb-violeţii nu vor mai disputa niciun joc până la 31 martie.

Ieri, FR Volei a anunţat suspendarea competiţiilor din România ca urmare a deciziilor Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.


În zona de vest asta înseamnă pauză forţată şi pentru echipa de volei feminin CSM Lugoj, a 5-a clasată în A1.

Astăzi, în mod logic, s-a confirmat că nici campionatele de handbal nu vor mai avea loc până la finele lunii martie (cel puţin). „Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai, trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern”, se arată în comunicatul FRH.

SCM Politehnica e în prezent pe locul 8 în Liga Zimbrilor, ultima poziţie ce asigură play-off-ul şi trebuia să dispute până în 31 martie ultimele patru partide ale sezonului regular: acasă cu Buzău şi Reşiţa, plus deplasări la Călăraşi (meci care s-ar fi disputa în mod normal peste două zile) şi Bacău. Mai important pentru elevii lui Pero Milosevic e începutul lui aprilie, când bănăţenii ar trebui să dispute conform datelor prestabilie Final Four-ul Cupei României, pe 4 aprilie e semifinala cu Dobrogea Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.