Președintele CJ Timiș, apel către personalul medical: „Fără voi intrăm într-un joc...

Președintele CJ Timiș, apel către personalul medical: „Fără voi intrăm într-un joc de domino. După prima piesă căzută, cad toate”

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a lansat un apel către personalul medical, după ce mai multe spitale din țară, inclusiv din Timișoara, se confruntă cu demisii.

„Știu că vă e frică, știu că aveți familii. (…) Știu că sunt lipsuri. Mereu au fost. Sistemul e unul îmbătrânit, nepregătit pentru o astfel de luptă. Trebuie să fim sinceri. Dar, îl putem învinge.


Se fac eforturi supraomenești. Nevoia voastră de protecție trebuie să fie pe primul loc. Înțeleg asta și muncim din greu să umplem golurile. Noi cumpărăm echipamente de protecție și încercăm să suplinim nevoile. Nici asta nu e ușor. Nu mai contează că spitalul nu-știu-care aparține nu-știu-cui. Toate autoritățile – și în primul rând Ministerul Sănătății – au obligația să țină cont de aceste nevoi esențiale. Nu trebuie să vă lăsăm vulnerabili, să vă punem sănătatea în pericol. Nimeni nu vrea asta. Am fi inconștienți. Nu mai există (sau cel puțin așa ar trebui) orgolii politice. Nu avem loc și timp de ele acum. AVEM ÎNSĂ NEVOIE DE VOI, cei care puteți să controlați virusul acesta. Să îl țineți sub control. Să redați speranța”, a scris Dobra pe Facebook.

„VOI ne faceți bine! Fără voi intrăm într-un joc de domino. După prima piesă căzută, cad toate, fără excepție. Nu abandonați! Timișoara e un centru foarte important de combatere a pandemiei. Aici s-au înregistrat până acum cele mai mari succese la nivel național. MULȚUMIM! Vin însă săptămâni grele. O știu și eu, o știți și voi. Vă asigur că CJ Timiș se va implica la nivel maxim pentru ca personalul medical și unitățile medicale din județ să poată lupta în continuare cu succes contra pandemiei. Doar ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI”, a încheiat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.