Trei noi decese din cauza coronavirusului, două dintre ele în vestul țării....

Trei noi decese din cauza coronavirusului, două dintre ele în vestul țării. Bilanțul național ajunge la 72 de morți

1
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat confirmarea a trei noi decese în urma complicațiilor provocate de virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Până acum, 2.245 de români au fost infectați cu acest coronavirus, iar 72 au murit.

Decesul cu numărul 70 este o femeie de 60 de ani din Ialomița, care suferea de mai multe boli cronice (insuficiență renala, hipertensiune). A fost internată cu febră, frisoane și dureri de cap la Spitalul din Slobozia, în 25 martie,, în 28 a fost confirmată cu COVID 19, iar astăzi a murit.


Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

O altă femeie a decedat la Hunedoara. Aceasta are 53 ani și era internată din data de 17 martie pe Secția de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. A avut contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie, dar a murit cu o zi mai devreme, în 29 martie.

Decesul al 72-lea a fost în cazul unui bărbat de 65 de ani, din județul Hunedoara, internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26 martie. A fost confirmat în aceeași dată și a murit marți. Acesta avea hipertensiune arterială. Acesta nu a avut în istoric vreo călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.