Romeo Dunca va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

Romeo Dunca va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

4
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri timișorean Romeo Dunca a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, la alegerile locale programate în această vară, a transmis resita.ro.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă susținută astăzi, la Reșița, de președintele PNL Caraș-Severin, ministrul Ion Marcel Vela.


Romeo Dunca, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din vestul țării, a devenit zilele trecute membru PNL, înscriindu-se în organizația locală liberală din Turnu Ruieni.

Candidatura lui Romeo Dunca a fost votată favorabil în unanimitate în Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin. Omul de afaceri investește de mai mulți ani în turismul din zonă.

4 COMENTARII

  1. Un adevarat transfer pentru PNL CS, intrebarea este cum de dl. Dunca nu a avut loc in Timis sa candideze…. ?, … insa regretabil este ca PNL CS nu mai are elita de oameni politicii in partid, inafara de acest ,,Catanii,, vremelnic ministru la MAI, numai ciurucuri, …chiar era nevoie de un ,,Ronaldo,, care sa revigoreze partidul….!?
    Apropos….grija mare cum schimbati sefii de la deconcentrate, DICOT-ul, vegheaza !?
    ,,Dom Marcelo,, intreb pentru un prieten, Sofica Stoian de la politie, a plecat de buna voie la MH ?….sau la fel ca Avram la Botosani, …!? …curat/murdar…..!?

  2. Pariu că va câștiga?! Daca nu îl v-a compromite cumva presa pe subiecte din trecutul său.
    Eu as fii curios să-l văd măcar un an în funcție, daca va răzbate cu birocrația.. Că om de acțiune este.

  3. Omul asta a investit tot ce avea in Caras ! De ce sa candideze in Timis daca dezvolta turistic Carasul ? Si de ce e Hot ? Ca numai a bagat bani din buzunarul personal… mult succes! Hotii striga hotii intotdeauna 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.