Se suspendă cursurile și la Universitatea de Vest din Timișoara, din cauza...

Se suspendă cursurile și la Universitatea de Vest din Timișoara, din cauza COVID 19

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea Universității de Vest din Timișoara a luat decizia de a suspenda cursurile la toate facultățile, din cauza coronavirus. Decizia este valabilă începând de astăzi și până în data de 22 martie.

”Consiliul de Administrație al UVT a decis înlocuirea, în perioada 11-22 martie 2020, a activităților didactice desfășurate în mod standard în regim „față în față” cu activități didactice desfășurate în regim online și reprogramarea celorlalte categorii de activități conexe (conferințe științifice, conferințe publice și de alt gen, concursuri școlare, evenimente culturale, artistice și sportive, dezbateri, alte întruniri sau evenimente cu caracter publice etc.) din perioada 11 – 22 martie 2020”, a informat Universitatea de Vest din Timișoara.

În perioada în care cursurile au fost suspendate, în toate spațiile universității se vor efectua ”activități speciale de igienizare”.


De asemenea, toate mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+ și Granturile Spațiului Economic European (SEE) au fost suspendate până la data de 31 martie.

Vă reamintim că, până în acest moment, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, precum și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului au luat decizia de a-și închide porțile pentru studenți și profesori, din cauza coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.