Suporterii lui ASU Politehnica vin în sprijinul persoanelor vârstnice afectate de Coronavirus....

Suporterii lui ASU Politehnica vin în sprijinul persoanelor vârstnice afectate de Coronavirus. Timişorenii urmează modelul Varşoviei

0
DISTRIBUIȚI

Jocurile lui ASU Politehnica şi toate evenimentele fotbalistice interne sunt suspendate în această perioadă, dar fanii alb-violeţi rămân activi. Suporterii timişoreni au preluat o iniţiativă apărută în Varşovia prin care se doreşte sprijinirea vecinilor mai în vârstă care sunt afectaţi sub o formă sau alta de virusul care ameninţă sănătatea unei bune părţi a populaţiei.

Fotbalul românesc a fost oprit până pe 31 martie cel puţin, dar fanii timişoreni nu se dezmint şi vor să vină în sprijinul comunităţii în această perioadă.


Suporterii propun lipirea unor afişe prin care persoanele vârstnice, aflate în nevoie, pot apela la cei dispuşi să-i ajute. Fanii care nu mai ajung la stadion prea curând din cauza pandemiei pot, în schimb, să facă cumpărături pentru vecinii lor.

„Tipărește acest afiș (n.r. foto, jos), lipește-l în scara ta de bloc, nu rămâne indiferent în această perioadă delicată și implică-te în ajutorarea persoanelor vârstnice, predispuse la îmbolnăvire”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială a clubului susţinut şi financiar de druckeri.

Modelul de acţiune umanitară e preluat de timişoreni de la locuitorii Varşoviei, capitala Poloniei fiind şi ea aspru lovită de criza cauzată de COVID-19. Astăzi s-a înregistrat de altfel primul deces din cauza noului virus în Polonia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.