Timișoara, unită pentru cei diagnosticați cu COVID-19 și pentru medicii care luptă...

Timișoara, unită pentru cei diagnosticați cu COVID-19 și pentru medicii care luptă cu virusul. Acțiune de strângere de fonduri

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizare exemplară a timișorenilor, care-și doresc să-i sprijine pe cei care se îmbolnăvesc de coronavirus, dar și pe medicii aflați în prima linie, în luptă cu virusul. Cei de la Timotion, care de mulți ani organizează cea mai mare competiție caritabilă de alergare, alături de Asociația Școala Mamei Junior, strâng bani pentru teste COVID-19 și pentru echipamente de protecție pentru medici.

„Timișoara învinge COVID-19”, transmit cei de la Timotion, care vin în sprijinul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și a pacienților confirmați pozitiv cu COVID-19.


Prin intermediul unei acțiuni de strângere de fonduri, aceștia vor să achiziționeze teste și echipamente de protecție pentru personalul medical.

Inițiativa lansată în parteneriat cu Asociația Școala Mamei Junior țintește să adune 250.000 de lei. În doar câteva ore de la lansare, comunitatea Timotion s-a mobilizat și a donat primii 10.000 de lei.

„Proiectul și echipa Timotion au crescut în jurul ideii de a fi împreună, de a ne comporta ca o comunitate, în toate situațiile, nu doar atunci când sărbătorim. Membrii comunității Timotion sunt oameni care înțeleg importanța donației lor, care au exercițiul implicării civice și știu că o contribuție, oricât de mică, poate fi vitală”, a spus Cristina Potra Mureșan, din partea echipei Timotion.

Cu ajutorul banilor, aceștia își propun să fie achiziționate patru ventilatoare și echipamente de protecție pentru personalul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.