Trupa timișoreană The Skywalkers a lansat, astăzi, un single nou

Trupa timișoreană The Skywalkers a lansat, astăzi, un single nou

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Skywalkers a lansat astăzi o nouă melodie care poartă numele de Won’t stop. Muzica și textul noii compoziții este semnată de Thea Marconi, aranjamentul muzical îi aparține lui Vlad Cotruș iar înregistrarea piesei a avut loc la studioul DSPro de către Atilla Lukinich, în timp ce masterul și mixajul a fost realizat de Adam Whittaker.

Solista formației The Skywalkers, Thea Marconi, a susținut primul ei recital de patru piese la vârsta de 9 ani, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară.


Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. De altfel, în cadrul unei ediții a Festivalului Blaj Alive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană. Albumul de debut al formației The Skywalkers, „The Way I feel“, a apărut la sfârșitul anului 2018 și a fost lansat printr-un concert în care alături de membrii trupei s-au aflat și câțiva invitați speciali: Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță (care a înregistrat piesa Land for mind to play alături de The Skywalkers) și MeeRah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.