Adrian Orza după anunțul obligativității măștilor și mănușilor la Timișoara: „Cetățenii unei...

Adrian Orza după anunțul obligativității măștilor și mănușilor la Timișoara: „Cetățenii unei comunități sunt aliați, nu subordonații unei entități administrative”

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local independent Adrian Orza, care și-a anunțat în luna februarie candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei, a reacționat la decizia comitetului local pentru situații de urgență, care a hotărât că, în anumite situații, purtarea măștii de protecție și a mănușilor va fi obligatorie.

„Primarul Timișoarei anunță pe FB, în jurul orei 20, că de MÂINE cetățenii au niște obligații legate de portul măștii și al mănușilor.


În mod normal, o astfel de decizie trebuie anunțată cu câteva zile înainte față de data obligativității. Cei care nu au mănuși sau măști spre exemplu, mâine dimineață, în mijloacele de transport în comun sunt pasibili de amendă? De unde își vor achiziționa, acum, la orele serii aceste obiecte devenite OBLIGATORII? În altă ordine de idei, în alte localități aceste decizii când s-au luat, au fost anunțate cu câteva zile înainte. Nu mai vorbesc de cazurile în care obiectele respective au fost distribuite gratuit de primării. Sau că în plus, respectivele administrații au detaliat ce înseamnă «mască», arătând că se accepta și eșarfe sau măști de bumbac etc. Cetățenii unei comunități sunt aliați, nu subordonații unei entități administrative. Sunt beneficiarii serviciului public prestat de aceasta. Prin urmare, trebuie respectați ca atare!”, a transmis Adrian Orza pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.