Alertă în Timișoara: 12 cetățeni străini au fugit din centrul de carantină...

Alertă în Timișoara: 12 cetățeni străini au fugit din centrul de carantină de la Pădurea Verde

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi din județul Timiș au pornit în căutarea a 12 persoane care au fugit dintr-un centru de carantină. Este vorba de cetățeni din Turcia, Libia, Maroc şi Algeria.

Străinii, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, au reuşit să fugă pe sub gardul care împrejmuieşte centrul de carantină.

Zece dintre fugari au fost aduşi, marți, în containerele de la Pădurea Verde după ce au fost gasiţi rătăcind prin Timişoara.


Ceilalţi doi urmau să iasă din izolare săptămâna viitoare. Zeci de poliţişti şi jandarmi îi caută acum pe fugari prin pădure, cu ajutorul câinilor de urmă.

„Nu sunt violenți. Au fost pașnici. Nu a fost niciun indiciu că ar exista posibilitatea ca aceștia să iasă din centru și să plece”, a declarat Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Anchetatorii cred că fugarii au fost preluaţi de o maşină imediat după ce au ieşit din centru. Când vor fi prinşi, celor 12 fugari li se vor întocmi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi se vor întoarce în carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.