Suporterii lui ASU Politehnica intră de Paşte în arena virtuală. Vor juca...

Suporterii lui ASU Politehnica intră de Paşte în arena virtuală. Vor juca FIFA contra fraţilor din Germania pentru a sprijini financiar echipa

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica e afectată financiar de întreruperea campionatului Ligii 2. După ce şi-au format o echipă reprezentativă online, care a evoluat într-un meci caritabil de FIFA pentru a strânge bani în lupta contra răspândirii COVID-19. Suporterii organizează acum un nou meci special în lumea virtuală. De această dată o formaţie a Peluzei Sud Timişoara va înfrunta pe consolă gruparea de suporteri Nordkurve a echipei Borussia Monchengladbach cu scopul de a strânge fonduri pentru bugetul clubului.

Fără dueluri pe gazon, activitatea druckerilor se mută pe internet. Meciul special la FIFA Pro Clubs PS4 dintre grupările înfrăţite Peluza Sud şi Nordkurve va avea loc chiar de Paşte, duminică, 19 aprilie, de la ora 21.00. La fel ca la evenimentul anterior de FIFA online, meciul va putea fi urmărit gratuit online pe canalele clubului (Facebook, YouTube) şi de asemenea internauţii fani sunt încurajaţi să achiziţioneze bilete virtuale de pe pagina clubului.


Un tichet costă 15 lei şi, de această dată, banii vor intra în vistieria clubului, căci alb-violeţii au resimţit la rândul lor înteruperea sezonului. Pe perioada stării de urgenţă Scutaru şi compania încasează doar 75% din salariile obşinuite care oricum erau sub media eşalonului secund.

În această perioadă suporterii care sunt membri oficiali au avut parte de o surpriză. Cei cu carduri Platinum s-au ales cu o ladă de bere artizanală personalizată cu însemnele Politehnicii. „Băieţii în ghete” pot fi sprijiniţi şi prin achiziţionarea de produse, unele noi, din shop-ul online al clubului.

1.000 de euro pentru viziere de protecţie

Meciurile Rapid – Politehnica din 5 aprilie între echipele ESports de FIFA au adus un profit de 4.850 de lei din vânzarea de bilete virtuale. Suma a fost donată până la urmă pentru costurile de producție a 1.200 de viziere menite pentru Spitalul CFR și Spitalul Lugoj. De asemenea, o parte din bani au mers în bugetul pentru achiziționarea de alimente pentru cinci persoane cu vârsta de peste 80 ani şi fără sursă de venit.

Membrii Druckeria au iniţiat şi o campanie de distribuire de viziere de protecţie medicilor de familie și din centrele de permanență din Timișoara și județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.