Jandarmii, intervenție în forţă după ce o familie de țigani a refuzat...

Jandarmii, intervenție în forţă după ce o familie de țigani a refuzat să intre în carantină, la Timișoara VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
Foto: captură video Costel Murgu

Jandarmeria a intervenit, ieri, în zona centrului de carantinare aflat pe Calea Aradului din Timișoara după ce o familie de țigani, revenită în țară a refuzat să coboare din mașină și să meargă în clădirea unde trebuie să stea în următoarele 14 zile.


Jandarmii i-au scos pe membri acesteia din maşină şi i-au dus cu forţa după gardul care delimitează centrul aflat în apropierea bazei sportive „Textila”.

Pe filmare se aude clar dialogul dintre un jandarm şi bărbatul, care refuză să intre în carantină, susținând să vină cei de la direcția de sănătate publică. În cele din urmă, bărbatul și femeia au fost scoși cu forța din mașină de jandarmi, în ciuda strigătelor. De asemenea, în carantină a fost băgat și un băiat care-i însoțea.

 

2 COMENTARII

  1. ioi ce mi-o placut actiunea jandarmilor! Cu rabdare si tutun, nu poti sa ii educi pe acesti indivizi de etnie rroma din imagine. Au dovedit-o clar. De aceea, ma bucur ca macar cu forta se pot educa acestia, insa forta trebuie sa fie mai mare decat o au ei, respectiv forta statului. Il strang in brate si il pup de mii de ori pe acel jandarm care a reusit sa o aduca in curtea ei pe „vaduva neagra”… de ce dracu nu vroia sa vina inapoi in curtea ei? De capoasa si incapatanata, ca asa le este naravul si educatia lor mizerabila, de mahala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.