Omagiu prin lumină pentru îngerii salvatori. Timișoara a adăugat o nouă dimensiune...

Omagiu prin lumină pentru îngerii salvatori. Timișoara a adăugat o nouă dimensiune sloganului ”Luminează orașul prin tine”

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto Virgil Simonescu

S-au aprins luminile, în această seară, la ora 21,00, în apartamentele timișorenilor și în mai multe instituții, la inițiativa Asociației Timișoara 2021 care a dat o nouă dimensiune sloganului câștigător ”Luminează orașul prin tine”.


În fața Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara au venit zeci de polițiști, pompieri și jandarmi care au aprins luminile mașinilor de intervenție ca semn de apreciere a eforturilor depuse de eroii în alb în lupta cu virusul care a schimbat viața oamenilor în ultimele luni. Medicii și asistentele au ieșit în fața spitalului și și-au aprins la rândul lor luminile mobilelor. La final, medicii și forțele de intervenție s-au aplaudat reciproc.

O imensă inimă a fost formată de cadrele medicale de la Spitalul Județean din Timișoara, care și-au aprins telefoanele, pe heliportul din fața secției de primiri urgențe. Luminile au fost aprinse timp de un sfert de oră la sediul Primăriei Timișoara, Palatul Administrativ, Iulius Mall, sediul BRD .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.