Patru persoane din Timișoara, arestate după un jaf de peste 10.000 de...

Patru persoane din Timișoara, arestate după un jaf de peste 10.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, bănuite de furt calificat și tăinuire. Trei dintre suspecți au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 13 aprilie a.c., organele de politie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăinuire de către un tânar în varsta de 27 ani din municipiul Timisoara, care ar fi preluat bunuri sustrase dintr-o societate comercială.

În fapt, în noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., trei bărbați ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale situate pe strada Venus din municipiul Timișoara, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv scule și unelte folosite în domeniul construcțiilor, pe care ulterior le-au predat unui bărbat de 27 de ani, ce urma a le valorifica.

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii, în urma investigațiilor efectuate, au identificat trei persoane, respectiv doi bărbați de 30 și un bărbat de 32 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administrat, la data de 14 aprilie a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară fiind efectuate percheziții în patru imobile de pe raza municipiului Timișoara, în vederea identificarii de bunuri provenite din comiterea furturilor.

În urma perchezițiilor au fost ridicate și indiponibilizate bunuri în valoare de 10.000 de euro.

Prejudiciul a fost recuperat partial.

La data de 14 aprilie a.c.


bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, iar ulterior magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare la domiciliu.

La data de 24 aprilie a.c. în urma continuării investigațiilor efectuate s-a dispus măsura reținerii față de ceilalți trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 32 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, iar ulterior la data de 25 aprilie a.c. magistrații au emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.