PNL atacă la CCR proiectele referitoare la amânarea ratelor şi suspendarea plăţii...

PNL atacă la CCR proiectele referitoare la amânarea ratelor şi suspendarea plăţii la utilități

0
DISTRIBUIȚI

PNL a anunțat, vineri, că atacă la CCR proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi. Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, susține că cele două legi sunt populiste, „scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă”.

Potrivit liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, PSD a dat dovadă, prin promovarea celor două proiecte, de „populism deșănțat”.

„Într-un exerciţiu de populism deşănţat, PSD a promovat două proiecte de lege, referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă.


Braţ la braţ cu Marcel Ciolacu au votat şi cei care vorbesc in spaţiul public de valori democratice, dovadă că populismul şi iresponsabilitatea nu au culoare politică”, a spus Florin Roman.

Acesta susține că peste 95% din măsuri au fost luate deja de guvern.

„Majoritatea toxică a PSD şi sateliţii lor intră pe logica dublei reglementări, tocmai pentru a bloca guvernul să lucreze în plină epidemie de coronavirus. Se încalcă flagrant legea responsabilităţii fiscal-bugetare, ce obligă iniţiatorii să precizeze impactul bugetar şi sursa de finanţare. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale aliaţilor de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, cu efecte devastatoare pentru economia naţională şi cetăţenii români. Populismul şi iresponsabilitatea acestor politicieni declanşează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie şi va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, a mai spus Roman.

El mai spune că PNL atacă la CCR și modificarea regulamentului Camerei deputaților, care ar restrânge drepturile constituţionale ale deputatului, dar şi legile noii alianţe politice PSD-Pro România.

Deputaţii votează vineri, decizional, proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.