Primăria din Liebling, închisă după ce o angajată a fost confirmată cu...

Primăria din Liebling, închisă după ce o angajată a fost confirmată cu COVID 19

0
DISTRIBUIȚI

Primăria din Liebling este închisă după ce toți angajații în frunte cu edilul Ioan Munteanu sunt în izolare la domiciliu. Asta pentru că, în urmă cu două zile, o angajată, agent agricol, a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus și internată la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara.

Primarul Ioan Munteanu a declarat că  tânără a fost consultată de medicul de familie care a fost contaminat de primul bărbat care a murit în comună.


”Ea (angajata, n.a.) a avut un pic de febră, n-a tușit, nu și-a pierdut gustul, mirosul, sau ce zic că se mai întâmplă. Eu îi sun în fiecare zi pe toți, să văd cum se simt, mi-a zis că nu mai are nici febră, se simte bine. Toți angajații primăriei stăm acasă în izolare încă cinci zile, de marți mergem la lucru”, a anunțat acesta. Asta pentru că angajata a fost în autoizolare de zece zile.

Edilul a devenit cunoscut când la primul deces provocat de coronavirus în Liebling a susținut ”Fu..-o Dumnezeu de țară. Nimic nu avem pus la punct, nimic”. Și acum, Munteanu crede că virusul nu este așa periculos – ”a murit de pneumonie, vă spun, că avea un plămân care nu-i funcționa oricum. Nu sunt eu specialist, nu știu ce-i cu virusul ăsta, dar vă spun că eu doar văd certificatele de deces”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.