PSD Timiș despre scandalul de la maternitatea Odobescu: ”Este o catastrofă de...

PSD Timiș despre scandalul de la maternitatea Odobescu: ”Este o catastrofă de management medicalo-politico-liberal”

4
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a lansat, astăzi, un atac dur la adresa PNL pe tema scandalului izbucnit la maternitatea Odobescu. ”PNL a demonstrat ce oameni capabili girează în funcții cheie în perioadă de criză, de la un prefect total nepregătit, până la șefi de instituții puși pe criterii de maximă competență și schimbați după câteva săptămâni. La fel, liberalii au demonstrat cât sunt de responsabili în gestionarea problemelor din sistemul medical timișorean, presa relatând permanent lipsa materialelor medicale, a echipamentelor, a testelor. Dincolo de haos, cel mai grav aspect este ruleta pe care o joacă PNL cu viața oamenilor. Iar cazul maternității Odobescu este dincolo de performanța de a fi doar un subiect național negativ, este punerea în pericol a vieții unor oameni, începând cu personalul medical, continuând cu pacientele și încheind cu bebelușii infectați cu coronavirus”, se arată în comunicat.

Social-democrații susțin că Spitalul Municipal Timișoara ”a avut neșansa de a fi aservit politic primarului și prefectului, care girează o conducere discreționară, dovedită ca fiind incababilă să gestioneze criza, și, cel mai grav, dovedită ca fiind mincinoasă! Dezvăluirile despre modul în care a fost gestionată situația acestui spital arată clar că singura preocupare a șefilor liberali a fost să-și acopere urmele, fără să pună în balanță cu faptele lor, sănătatea oamenilor, pericolul, trauma și drama prin care ar putea să treacă aceștia și familiile lor”.

PSD Timiș  consideră că ”scandalul de la Maternitatea Odobescu a depășit faza de răspundere pe persoană fizică.


PNL trebuie să-și asume in corpore drama bebelușilor infectați cu coronavirus, a mamelor, a personalului medical. Este o catastrofă de management medicalo-politico-liberal, o dovadă clară de incompetență și o mostră de nepăsare față de viața unor oameni”.

4 COMENTARII

  1. Atata timp cat vom avea toate institutiile patriei capusate de PSD si PNL nu ne mai facem bine. Promovatii pe linie de partid sunt cancerul Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.