Nicolae Robu anunţă triumfător lansarea licitaţiei pentru studiile necesare înaintea construcției noii...

Nicolae Robu anunţă triumfător lansarea licitaţiei pentru studiile necesare înaintea construcției noii săli polivalente: „Vom putea găzdui evenimente de scară planetară”

1
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta

Nicolae Robu a anunţat că CNI a demarat licitaţia pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate, fezabilitate şi a altor studii necesare construirii noii săli Polivalente a Timişoarei. Conform edilului lucrurile sunt clare în privinţa arenei care va dispune de 16.000 de locuri: există fonduri alocate, iar pe viitor bănăţenii se vor bucura de concerte şi „cele mai mari” evenimente sportive.

„Compania Naţională de Investiţii, ţineţi-vă tare, a publicat pe SEAP anunţul de participare privind achiziţia serviciilor având ca obiect întocmirea studiului de prefezabilitate, studiului de fezabilitate şi a altor studii tehnice specifice pentru obiectivul de investiţii, ghiciţi care, construire sală polivalentă de 16.000 de locuri Timişoara”, a fost mesajul triumfal al lui Nicolae Robu.

„Iată, acest obiectiv pentru care am luptat atât, opt ani, din 2012, a fost pe agendă şi a fost obiectiv prioritar, sigur eu mă gândeam la început la 14.000 de locuri.


Specialiştii au ajuns la concluzia că tehnico-economic capacitatea e mai potrivită de 16.000 locuri. S-a ajuns la lansarea licitaţiei. Sigur, licitaţia e lansată când înainte s-au asigurat fondurile necesare. Există fonduri pentru acest obiectiv al Timişoarei. Vom avea de departe cea mai mare sală polivalentă din ţară. Mult mai mare decât oricare alta. Şi în momentul când va fi gata vom putea găzdui atât concerte, cât şi cele mai mari evenimente sportive, de chiar cel mai înalt nivel la scară planetară vorbind. Noi am făcut deja studiul geo-tehnic, ridicarea topo 3D, s-a făcut la mare adâncime… suntem în linie dreaptă”, a mai spus Robu.

Primarul a precizat că există o comunicare bună cu CNI, care gestionează lucrarea. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a celor de participare la licitaţia anunţată e 22 mai 2020 ora 15, a precizat acesta. „Valoarea estimată e de 940.800 de lei, durata de execuţie e de 180 de zile – 60 pentru etapa 1 elaborarea studiului de prefezabilitate, maxim 120 zile etapa II studiu fezabilitate şi întocmire de alte studii conexe”, a conchis Robu.

1 COMENTARIU

  1. Daca e luni, e o noua seara de fotbal, chiar si in vreme de pandemie. Haterii sa retina ca talentul nu poate fi oprit de nici un virus!
    Asadar, la partida de FIFA20 desfasurata aseara, am naucit adversarul inca din primele minute, driblingurile spectaculoase si pasele cu calcaiul lasandu-l fara reactie. Golurile au inceput sa curga in poarta acestuia, reusind sa inscriu cu capul, cu ambele picioare, din corner, ba chiar si din foarfeca. Ce mai, spectacol total iar la final, pe tabela, in dreptul echipei mele scria Z-E-C-E !! Adversarul a trebuit sa se multumeasca cu cele doua goluri marcate in prima repriza, inainte de a se prabusi complet in fata atacurilor in valuri. La final, Florica si-a recunoscut cu fair-play infrangerea si a acceptat sa duca gunoiul si sa spele vasele toata saptamana! Asta da victorie! Minunat sport!
    Daca apreciati, dati Like si Share. Daca nu, postati textul “Doar 10?!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.