După ce protejatul său a aruncat banii pe porți de dezinfecție, Robu...

După ce protejatul său a aruncat banii pe porți de dezinfecție, Robu susține că nu știe dacă sunt eficiente

0
DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută a anunțat cu mare bucurie faptul că Piețe SA, condusă de protejatul său, Ioan Nasleu, cel cu care a fost în concediu în SUA, a cumpărat tuneluri de dezinfecție ca să combată extinderea coronavirusului, astăzi, primarul a susținut că nu știe dacă sunt o bună investiție.


Întrebat cum comentează situația de la sfârșitul săptămânii trecute când s-a trecut prin poarta instalată la piața volantă din Timișoara doar câteva ore, Nicolae Robu a susținut că ”dacă regula e să se treacă prin tunel, atunci unii nu-și fac datoria acolo”.

Cum tot mai mulți specialiști susțin că aceste porți nu sunt deloc eficiente, primarul s-a eschivat susținând că ”am spus medicilor să se informeze şi dacă ajung la concluzia că sunt utile repartizez bani pentru achiziționare. Gândirea a fost ca toţi pacienţii să treacă prin astfel de tuneluri, dar numai dacă sunt eficiente. Nu pot să spun eu, de aceea am cerut să se facă o documentare. Voi cere insistent, nu vreau să dau banii de pomană”. Piețe SA a platit aproape 20.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru aceste porți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.