Timișoreanul Erlend Krauser a lansat un album alături de fiul său, în...

Timișoreanul Erlend Krauser a lansat un album alături de fiul său, în Germania VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fostul membru al formației Phoenix, chitaristul timișorean Erlend Krauser – care a părăsit țara noastră în 1977 – a editat un nou material discografic, de această dată alături de fiul său Roman Krauser. Discul editat de ROMVN, numit „Stärker als Du denkst“, a apărut la casa de discuri Ink Records și are parte de recenzii favorabile, una dintre acestea apărând zilele trecute în cotidianul german Hamburger Abendblatt. Albumul cuprinde 11 piese și a fost înregistrat, mixat și masterizat la Erlend Krauser Studios.

Erlend Krauser s-a născut în 19 iulie 1958 la Timișoara și a început să cânte la vioară la vârsta de 5 ani.


În 1977 a părăsit România clandestin, împreună cu membri formației Phoenix, fiind ascuns într-una din boxele Marshall ale lui Nicolae Covaci. Liderul formației nu le-a permis să își contacteze familia înainte de plecare, pentru a nu periclita planul.

În Germania, artistul a cântat cu Josef Kappl și Ovidiu Lipan, în formația Madhouse.Tot împreună cu Josef Kappl, s-a alăturat formației Lake. În 1980, a început să lucreze la Hamburg, unde s-a și mutat în următorul an. A mai cântat pentru perioade mai scurte sau mai lungi cu formațiile Goombay Dance Band, Taco, Ricky Shane și Putting On The Ritz. Din 1982 până în 1984 a cântat cu formația hamburgheză Roter Mund. Începând din anul 1992 a cântat în celebra trupă James Last Orchestra, iar acum doi ani și-a lansat la Timișoara albumul Last Discoveries.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.