Top trei echipamente de securitate wireless pe care le poți instala singur...

Top trei echipamente de securitate wireless pe care le poți instala singur acasă

0
DISTRIBUIȚI

Având în vedere situația în care suntem astăzi, e nevoie să ne gândim destul de serios la securitatea locuinței și a familiei. Să avem totul cât de poate de bine pus la punct, și să creștem gradul de siguranță și confort pe care îl avem în propria casă.

Pentru că nu ne permit nici măsurile luate de guvern, cele de distanțare socială și pe de altă parte, probabil mule firme de instalări au luat o mică pauză, am căutat câteva echipamente de securitate pe care le putem instala foarte ușor și rapid, singuri, urmărind doar un tutorial.

  1. Camera supraveghere IP wireless Reolink Argus ECO

Reolink Argus ECO este o cameră de supraveghere wireless, ușor de instalat, eliminând problema cablurilor în plus. Functionează independent fiind bazată pe tehnologia WiFi pe frecventa de 2.4GHz.

Argus Eco are o rezolutie video 2 Megapixeli (Full HD) permisă de senzorul CMOS, inregistrând cu 15 FPS.

Senzorul PR încorporat alimină alarmele false generate de insecte sau crengi și ai posibilitatea de setare a detecției de mișcare după un orar prestabilit.

  1. Sistem de Alarma Smart Wireless WiFi/GSM/RFID DinsafeR NOVA01A

Sistemul de alarmaă wireless NOVA01A este un sistem compact și perfect pentru casă sau apartament.

Nu este doar un sistem de securitate, este de asemenea și un sistem de automatizare, sau un hub smart, care functionează cu senzori și echipamente SMART, ex.


camere IP.

Poate fi integrat cu o cameră de supraveghere astfel ca tu să ai posibilitatea de a urmări ce se întâmplă acasă, în timpul în care ești la birou.

  1. Sonerie video wireless Chuango WDB-80

WDB-80 este o sonerie video wireless de la Chuango și e compusă dintr-un post de exterior în care e încorporată o cameră HD cu ajutorul căreia poți vedea musafirii, și un post de interior. Ambele au câte un difuzor pentru convorbiri.

Nu ai nevoie de niciun cablu pentru acestă sonerie, totul este wireless. Conectezi soneria la rețeaua ta WiFi, downloadezi aplicația „Smart WiFi Doorbell”  și gata, vei primi notificările pe telefon atunci când e cineva la usă.

Postul de exterior funcționează pe baza a 3 baterii AA, având o autonomie de aproximativ 12 luni, deci nu ai de ce să-ți faci griji în această privință.

Mai multe echipamente de securitate pentru casă și nu numai, poți cumpăra de la Spy Shop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.