Trupa Pragu’ de sus pregătește o melodie nouă: „Respectăm directivele de izolare,...

Trupa Pragu’ de sus pregătește o melodie nouă: „Respectăm directivele de izolare, dar nu putem sta foarte mult ascunși!“

0
DISTRIBUIȚI

Aliniindu-se trendului adoptat de tot mai mulți artiști din întreaga lume – născut din cauza vremurilor pline de imprevizibil pe care le trăm – formația Pragu’ de sus pregătește lansarea unei noi melodii care va avea loc online. Este vorba de piesa „Măcar o clipă“, al cărei videoclip va fi lansat pe canalul Youtube al formației vineri 1 mai, la ora 10.

„E primul cântec înregistrat în studiourile noastre personale, pe care starea de urgență ne-a forțat să le punem la punct! Cântecul s-a născut mai demult, iar izolarea a favorizat dezvoltarea lui. Nevoia de reîntâlnire cu fanii, cu muzica, cu scena face parte, in general, din viața noastră, doar că acum e mai acută ca oricând.Am filmat si un videoclip, cu noi înregistrând în studioul trupei, sau acasă.


Am folosit imagini filmate de Radu Micu la ultima noastră apariție live, în Timișoara, pe 14 februarie. Editorul video, cel care s-a recalificat și pentru această meserie, este toboșarul nostru, Cosmin Herac. Așadar, o producție audio & video Pragu’ de Sus!“, spune Călin Bârcean, solistul trupei, despre această lansare.

Formația care la sfârșitul anului 2017 s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision România, a luat naștere în urmă cu 17 ani la Timișoara și a lansat până acum cinci materiale discografice.

„Pragu’ de sus trece prin această perioadă concetrându-se pe ceea ce se poate face de acasă, pe producție, pe piese noi. Așa rămânem foarte conectați într noi și continuăm colaborarea. Dacă ne lipsește scena? Normal! Foarte mult! Eram o trupă de live, de show, de emoție transmisă pe viu! Respectăm directivele de izolare, dar nu putem sta foarte mult ascunși! Eu văd o ieșire treptată din criză, dacă ne asumăm cu toții asta! Dacă nu capitulăm în fața zvonurilor de tot felul, amplificate de paranoia mediatică! Trebuie să jucăm și anul acesta, pe final, când s-o putea, la foc mic, dar să jucăm! Să menținem flacăra! Doar așa vom putea reveni mai repede la normal. Mă întristează când văd organizatori de festivaluri, sau de evenimente, care anulează! De ce? Adică primele ediții ai putut să le ții într-o curte sau pe o terasă, iar acum nu te poți adapta! Ne lasă 100! Atâția jucăm! Asta e! Reducem flacăra la minim, dar nu o stingem!“, spune solistul formației Pragu’ de sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.