ACS Poli a împărtăşit soarta concitadinei contra Craiovei în SuperCupa virtuală. Eliminarea...

ACS Poli a împărtăşit soarta concitadinei contra Craiovei în SuperCupa virtuală. Eliminarea în sferturi, marcată de o premieră

0
DISTRIBUIȚI

Nici echipa esports ACS Poli nu a reuşit să-i pună probleme reale favoritei CS Universitatea Craiova în SuperCupa #jucămdeacasă la FIFA 20. Timişorenii au fost eliminaţi după 0-2 în tur, respectiv 1-2 „în deplasare”, în sferturile de finală ale competiţiei virtuale. Alb-violeţii cu echipă doar în C în viaţa reală se pot lăuda totuşi că golul lor a fost primul încasat de olteni în întreg turneul.

„Internaţionala” formată la ACS Poli pentru jocul de FIFA Pro Clubs nu a izbutit să repete un rezultat anterior pozitiv cu aceeaşi formaţie craioveană. După ce „juveţii” i-au eliminat fără probleme pe cei de la ASU Politehnica în optimi, a venit rândul celeilalte alb-violete timişorene din competiţie să fie învinsă în dublă manşă.


Meritul celei din urmă e însă marcarea unui gol în poarta Universităţii cu formaţie în elită, primul încasat de această echipă în zece partide din competiţia organizată FRF Virtual. În retur a fost chiar 1-0 pentru ACS Poli aseară, dar „gazdele” au egalat imediat şi s-au impus din nou.

În faza următoare Craiova joacă în semifinale cu Petrolul. Finala SuperCupei virtuale e programată pe 10 mai. Competiţia se dispută pe PlayStation în format 11 vs. 11 şi e transmisă pe Pro X. Pentru echipa Poli Timişoara de esports rămân deschise alte competiţii, precum campionatul VPL în care se află pe poziţia a treia. Altfel, seniorii de pe gazonul natural ar putea oarecum profita de situaţia actuală, deoarece sunt tot mai multe indicii că Liga 3 ar putea fi îngheţată fără ca nimeni să retrogradeze.

Donaţii pentru „Pentru Voi”

SuperCupa #eustauacasă a avut şi o latură caritabilă. În cazul celor de la ACS Poli aceştia şi-au încurajat susţinătorii să facă donaţii în contul Fundaţiei „Pentru Voi”. Un ONG deja cunoscut în Timişoara, care sprijină persoanele cu dizabilităţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.