Alfred Simonis: ”Este momentul ca românii să nu mai plătească cele mai...

Alfred Simonis: ”Este momentul ca românii să nu mai plătească cele mai mari dobânzi din Europa”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, a anunțat că a votat proiectul de plafonare a dobânzilor bancare pentru că ”este momentul ca românii să nu mai plătească cele mai mari dobânzi din Europa”.

Noile reguli adoptate prin lege – în cazul creditelor de consum în valoare maximă de 15.000 de lei, suma totală de rambursat de către consumator nu poate depăşi dublul sumei împrumutate; dobânda anuală efectivă în cazul creditelor de consum nu poate depăşi cu mai mult de 15 puncte procentuale dobânda de referinţă practicată de BNR;
dobânda anuală efectivă la creditele imobiliare nu poate depăşi cu mai mult de două puncte procentuale dobânda de referinţă practicată de BNR pe piaţa financiar-bancară internă și dobânda anuală efectivă în cazul creditelor de consum nu poate depăşi cu mai mult de 15 puncte procentuale dobânda de referinţă practicată de BNR.

”Știu, plafonarea dobânzilor nu le convine celor de la PNL care au IFN-uri prin care dau credite românilor cu 300% dobândă! Asta deși Cițu le facilitează obținerea de finanțări cu 0% dobândă.


Așa este, domnule Sighiartău?! GHINION! O să vă doară!”, a comentat Simonis pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.