Primarul justifică tăierea copacilor din viitoarea parcare din zona Dacia: „Sunt penibile...

Primarul justifică tăierea copacilor din viitoarea parcare din zona Dacia: „Sunt penibile toate acuzele astea la adresa noastră”

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a motivat azi tăierea copacilor de pe strada Ulmului, din zona Dacia a Timişoarei, pe motiv că aceştia reprezintă un pericol public. Deşi a precizat că nu ştie prea multe detalii despre acţiune, în acea zonă primăria plănuieşte construirea unei noi parcări, iar astăzi angajaţii SDM au agresat un jurnalist PRESSALERT.ro care i-a chestionat în legătură cu şantierul.

Nicolae Robu a spus despre tăierea copacilor din Dacia că se fac conform normelor şi a răbufnit la adresa celor care critică astfel de acţiuni, susţinând că în mandatele sale în Timişoara s-au plantat mai mulţi arbori.


Copaciii se taie din motive de siguranţă, conform edilului.

„S-au făcut conform normelor în vigoare. S-au tăiat copacii care reprezintă un pericol public, respectiv unii se înlocuiesc. Nu cunosc detaliile, însă noi am mai plătit amenzi pentru tăierea de copaci putrezi. Pur şi simplu, dar dacă murea cineva din cauza aceea. Oare ce s-ar fi întâmplat. Cine răspundea? Cei care ne amendează pe noi în niciun caz, nu răspundeau. Noi avem răspunderea şi bineînţeles ne achităm de această răspundere, raţional. Nu a plantat nimeni cel puţin în istoria recentă câţi copaci am plantat noi. Sunt penibile toate acuzele astea la adresa noastră, că tăiem copaci. Acolo unde trebuie tăiaţi îi tăiem, dar uitaţi-vă câţi plantăm noi în loc”, a declarat Nicolae Robu în videoconferinţa de astăzi.

3 COMENTARII

  1. Parcarea, conform muncitorilor de la SDM, nu va mai fi supraetajata!
    Va fi o parcare normal, la nivelul solului.
    Asa ca, primaria nu are rost sa se mai laude …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.