Președintele USR Timiș, Cristian Moş: „E clar că domnul Dobra şi domnul...

Președintele USR Timiș, Cristian Moş: „E clar că domnul Dobra şi domnul Robu îşi folosesc funcţia ca să fie vizibili”

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Moş nu se teme de lupta cu principalele forţe politice din ultimii ani nici pentru Primăria Timişoara şi nici pentru restul judeţului. Liderul USR Timiş admite că următoarele alegeri vor fi diferite faţă de cele pentru europarlamentare, dar susţine că partidul său se va pregăti temeinic şi îl consideră pe Dominic Fritz ca fiind „zece clase” peste Nicolae Robu.

Moş crede că avantajul vizibilităţii actualilor lideri e dat chiar de funcţie în contextul viitoarelor alegeri. „Avem în plan să facem sondaje, pe Timişoara şi la nivel de judeţ. Avem sondaje unde trebuie să primim rezultatul, la nivel de judeţ, dar nu e un eşantion aşa mare, vrem să facem pe un eşantion mai mare, suntem în discuţii.


Suntem conştienţi că alegerile europarlamentare nu sunt similare cu cele locale. De aceea am căutat să avem candidaţi în toate localităţile din judeţul Timiş, să avem candidaţi buni! Suntem prezenţi cât putem şi în mass-media. E clar că domnul Dobra şi domnul Robu îşi folosesc funcţia ca să fie vizibili în viitoarea campanie. Dominic va avea şi are poziţii. De ce nu am fost aşa vizibili. Noi, USR, nu ne place nici să ne lăudăm, am încercat să ajutăm spitalele, zonele afectate, prin donaţii, strângeri de fonduri. Dar nu am dorit să ieşim să spunem că facem acest lucru. Şi la nivel de judeţ lucrăm la programul electoral şi o să ieşim cu reacţii la ce se întâmplă în judeţ. Inclusiv pe partea de local, de Timişoara, se lucrează la program, se va ieşi cu el şi vom fi mai vizibili în afară de online”, a declarat preşedintele USR Timiş.

Întrebat despre modul în care vor acționa pentru a fi mai vizibili pe scena politică, președintele USR Timiș a recunoscut provocările: „Nu putem să facem nici acea politică pe care am făcut-o, să ieşim… Ne vom întâlni cu oamenii, dar ţinând cont de condiţiile de acum campania nu va mai fi ca înainte. Există lumea înainte de Covid şi după Covid. Ne vom adapta. Şi la nivel de Timiş vor fi repercusiuni. Va veni criza economică, unde oarecum noi trebuie să fim acolo, să venim şi să spunem ce vom face când vom fi în administraţie, este o luptă dificilă, că este un singur tur, dar avem încredere, am încredere personal în Dominic, că nu e o clasă, două… e zece clase peste actualul primarul actual şi vom face treabă, din prima zi, nu la final de mandat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.