Două noi localități, incluse în zona metropolitană a Timișoarei, în care se...

Două noi localități, incluse în zona metropolitană a Timișoarei, în care se poate circula fără declarație pe propria răspundere

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență a mai adăugat două localități în zona metropolitană a Timișoarei, zona în care se poate circula fără declarația pe proprie răspundere pentru deplasare în jurul Timișoarei.

La sfârșitul săptămânii trecute, CJSU Timiș a emis o hotărâre privind „aprobarea listei unităților administrativ teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în /din municipiul Timișoara fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere”.


UAT-urile incluse pe această listă erau Bucovăț, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei și Șag, însă câteva excepții au stârnit nemulțumirea localnicilor.

Astfel, astăzi CJSU a completat lista cu localitățile Dudeștii Noi și Parța. În aceeași ședință s-a discutat solicitarea Primăriei Lugoj, care a cerut de asemenea o „zonă metropolitană” însă, în urma votului, solicitarea a fost respinsă. „Pe perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza unei adeverințe eliberate de angajator, sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere. Aceasta din urmă este completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație”, a transmis CJSU Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.