Farmecul cupelor europene, readus de Politehnica pe console. Alb-violeţii înfruntă la FIFA...

Farmecul cupelor europene, readus de Politehnica pe console. Alb-violeţii înfruntă la FIFA 20 o fostă adversară „de lux”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă Sepsi şi Alexa la „EuroPoli”

Suporterii alb-violeţi au motive să fie din nou cu ochii pe varianta virtuală a Politehnicii din B. După duelurile inedite cu Rapid şi suporterii Borussiei Monchengladbach, un reprezentant al „Băieţilor în ghete” dă piept lunea viitoare cu cel al unui club uriaş întâlnit în urmă cu mai bine de zece ani în Europa – Ajax Amsterdam. Meciurile online la FIFA 20 reprezintă şi o sursă inedită de venit pentru ASU Poli în această perioadă.

Au trecut mai bine de zece ani de la aventura vechiei Poli în grupele Europa League, sezon care a adus-o la Timişoara şi pe Ajax. Olandezii s-au impus dramatic în Banat, dar la Amsterdam erou a fost chiar actualul căpitan al alb-violeţilor din Liga 2 – Ioan Mera, care l-a blocat pe Luis Suarez în remiza albă de pe ArenA.

Faţă de partidele anterioare, acest duel la FIFA 20 nu va fi 11 vs.


11, fiecare echipă va fi controlată de un singur jucător. „Lăncierii” iau in serios de multă vreme activitatea esport şi-l trimit in luptă pe Dani Hagebeuk (Ajax Dani), multiplu campion cu Ajax eSports și legitimat la alb-roșii de mai bine de 3 ani. Reprezentantul bănăţenilor va fi Denis Butean, component de bază al echipe esport Politehnica Timişoara.

„Le mulțumim celor de la AFC Ajax pentru că s-au alăturat inițiativei noastre și pentru că ne susțin. Scopul acestui meci este de a vă aduce pe buze un zâmbet, de a vă face să visați din nou la deplasările frumoase pe care le-am făcut prin Europa, după băieții noștri, reprezentând cu mândrie Politehnica și Timișoara”, se arată in comunicatul clubului de pe Bega. Mai mult, fanii pot sprijini iarăşi echipa achiziţionând tichete virtuale, la 15 lei bucata de pe pagina oficială a clubului.

Reamintim că in urma duelului cu fraţii de la Gladbach s-au strâns circa 7.000 de euro din tichete şi materiale promoţionale vândute de clubul timişorean. Sumă care a ajutat bugetul clubului in această perioadă.

Reintâlnirea Poli – Ajax online va fi luni, 18 mai, de la ora 21.00 şi va putea fi urmărită pe canalele Facebook şi YouTube ale clubului de pe „Ştiinţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.