Formația timișoreană Arc Gotic a lansat un videoclip live pentru piesa Night...

Formația timișoreană Arc Gotic a lansat un videoclip live pentru piesa Night Train

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației timișorene Arc Gotic au lansat un videoclip live al piesei „Night Train“, melodia având parte de filmări realizate în cadrul concertului pe care artiștii locali l-au susținut în deschiderea formației americane Soft Kill, organizat de Trick Electrick în Reflektor Venue. Videoclipul beneficiează de visuals-uri realizate de Florin Fâra și de sound-ul celor de la Consonance Studio, mixajul fiind executat de Doctorul Sinteză.

Arc Gotic este un grup format în anul 1992, la Timișoara.


Primul lor album, intitulat “Catehism“, a fost lansat în Ianuarie 1994. Versurile pieselor de pe acest disc au fost influențate din creația simbolistului George Bacovia. După câteva schimbări de line-up, Arc Gotic a început să lucreze la un nou album, intitulat “Decadent“, care a fost înregistrat în iarna anului 1997 și lansat în vara anului următor. La sfârșitul anului 2008, artiștii au lansat cel de-al treilea album, “Pavilion Marilla“. O altă veste bună pentru fanii formației este că cele trei materiale discografice ale celor de la Arc Gotic se pot asculta și online.

În luna martie a acestui an, Arc Gotic avea două concerte programate în deschiderea germanilor de la Pink Turns Blue, care ar fi trebuit să se desfășoare în Cluj și București, evenimentele fiind amânate din cauza pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.