Timișorenii de la Magnetical Muse au lansat primul videoclip oficial

Timișorenii de la Magnetical Muse au lansat primul videoclip oficial

0
DISTRIBUIȚI

Scena rock timișoreană are parte de un nou videoclip care reprezintă debutul formației Magnetical Muse, melodia numită „Lumea pe dos” urmând să fie inclusă pe albumul de debut al trupei.

Noua trupă din Timișoara este alcătuită din Remember Band, care-și continuă astfel „drumul“ în vechea componență dar sub o titulatură fresh. Melodia a fost înregistrată de Alin Dinulescu – vocal, chitară, (muzica si text), Dana Varadi – vocal, Marian Draghia – chitară, Andrei Comșa – bas și Janos Varadi – tobe. „Mulțumim tuturor celor care au luat parte la realizarea acestui videoclip: Adrian Faustin, Loris Negruț, Sorin Bârcă, echipei Road Patrol Timișoara, tuturor prietenilor noștri și celor care ne susțin necontenit“, au transmis membrii formației Magnetical Muse.

„Remember Band s-a format după o întâlnire de suflet (intâlnirea de 30 ani – grupul Flores), unde alături de profesorul nostru și de alți colegi am început să cântăm.


Pentru că eram din generații diferite, nu ne cunoșteam chiar toți, dar am reușit să remarc vocea lui Alin Dinulescu și mi-a plăcut enorm. Numele l-am moștenit de la grupul format cândva de Alin Dinulescu și Marius Rădmănăștean (amândoi foști membrii Flores). Marius ar fi fost în mod cert alături de noi dacă nu era deja consacrat în TVR București. Așa că el ne susține moral. În formulă de 3, adică Alin Dinulescu, Dana și Janos Varadi am participat la diverse festivaluri, evenimente și concerte în Timișoara dar și în țară. Am obținut premii și mulți fani. Am hotărât că ar fi binevenită în trupa puțină influență rock, așa că i-am invitat alături de noi pe Marian Drăghia și Andrei Comșa. Așa că, din august 2016, grupul Remember este format din cinci membri“, a spus Dana Varadi despre nașterea acestei formații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.