STPT a anunţat regulile pentru persoanele care vor folosi transportul în comun....

STPT a anunţat regulile pentru persoanele care vor folosi transportul în comun. 140 de vehicule puse în circulaţie începând de luni

2
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timişoara a anunţat câteva reguli pentru cei care vor folosi transportul în comun în perioada următoare. De luni, 18 mai, circulaţia tramvaielor, autobuzelor şi a altor vehicule ale STPT se reia normal conform hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe străzile Timişoarei vor fi de la începutul săptămânii viitoare 140 de vehicule (68 de autobuze şi microbuze, 41 de tramvaie şi 31 de troleibuze) ale societăţii locale de transport public.


Călătorii sunt rugaţi să respecte mai multe măsuri, pentru a reduce riscul contaminării cu virusul COVID-19. Acestea cuprind: distanţarea socială (1,5 metri distanţă), obligativitatea să poarte măşti de protecţie, eşarfe sau fulare pe nas şi pe gură.

De asemenea, urcarea/coborârea în şi din mijloacele de transport în comun se va face astfel: în mijloacele de transport în comun prevăzute cu patru uşi, urcarea se va efectua pe uşile 1 şi 3, iar coborârea pe uşile 2 şi 4; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu trei uşi, urcarea se va efectua pe uşa 2 (uşa din mijloc), iar coborârea pe uşile 1 şi 3; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu două uşi, urcarea se va efectua pe uşa 1, iar coborârea pe uşa 2. Iar după urcarea în orice mijloc de transport în comun, este indicat ca toţi călătorii să se dezinfecteze pe mâini, fiecare vehicul fiind prevăzut cu dozator cu lichid dezinfectant.

Conform STPT, zilnic mijloacele de transport în comun din Timișoara sunt dezinfectate cu ajutorul a 15 dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Acestea distrug bacteriile, virusurile, sporii de mucegai și alte impurități din interiorul mijloacelor de transport în comun. Aceleaşi mijloace de transport sunt dezinfectate de angajaţi ai STPT cu cloramină şi dezinfectanţi.

2 COMENTARII

  1. La Arad DE CE nu se scot toate tramvaiele si autobuzele la capacitate maxima,daca tot se vrea distanta intre calatori?DE CE in TOATE orasele se poate si la Arad,nu?????Nu aveti bani de salarii?dar,primaria ce face-doarme?

  2. MAI LADAR DE LA ARAD,ESTI IN SOMAJ?PAI,DACA NU ITI TII GURA-SINDICAT DE MIZERIE,NIMIC REALIZARE PT MEMBRII TAI.HAI,CIOCUL MIC.PE LANGA COSTUT ESTI VAX,ALA MACAR A OBTINUT CV PT VATMANII ARADENI.TU,CE AI OBTINUT?NIMIC.DECI STAI JOS-NOTA 4-CORIGENT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.