Un hoț a intrat peste un bătrân într-un apartament, după ce a...

Un hoț a intrat peste un bătrân într-un apartament, după ce a spart un geam cu o piatră

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 26 de ani, din localitatea hunedoreană Călan, acuzat de comiterea unei spargeri de locuinţe, în municipiul Hunedoara. Bărbatul a săvârşit infracţiunea în noaptea de 16 mai, a transmis adevarul.ro.

Suspectul a spart cu o piatră geamul unui apartament situat la parterul unui bloc din Hunedoara, a escaladat apoi fereastra locuinţei şi a pătruns în interior, iar din sufragerie a furat un telefon mobil şi un portmoneu în care se aflau 60 de lei.


La plecare, tânărul a ieşit pe uşa de acces în apartament, deschizând-o cu cheile care se aflau în încuietoarea uşii, pe care le-a şi luat cu el.

În tot acest timp, persoana vătămată, în bărbat de 62 de ani, se afla în apartament şi dormea. El a declarat poliţiştilor că nu a auzit nimic. „Joi, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au identificat prezumtivul autor al infracţiunii reclamate, pe tânărul de 26 de ani, din oraşul Călan. În sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform sursei citate.

Suspectul va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.