Campanie originală: ASU Politehnica va ajuta o afacere din Timişoara afectată de...

Campanie originală: ASU Politehnica va ajuta o afacere din Timişoara afectată de pandemie. Cum va fi ales business-ul câştigător

1
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica lansează o campanie inedită pentru un club de fotbal. Afectată la rândul ei de pandemie, echipa alb-violetă oferă gratuit în noul sezon spaţiu de publicitate pe şortul echipamentului, precum şi alte facilităţi, unei mici afaceri timişorene afectată grav de criza din această primăvară. Suporterii şi nu numai sunt invitaţi să trimită povestea impresionantă a unui astfel de business şi apoi câştigătorul va fi ales prin vot.

Politehnica susţinută şi financiar de suporterii alb-violeţi se mândreşte că e „un club diferit”. Alb-violeţii au fost afectaţi de pandemie, dar asta nu-i opreşte în a întinde o mână comunităţii locale. Prin campania „Pentru Timişoara” clubul îndeamnă localnicii să-şi trimită povestea proprie sau a unui apropiat, deţinător al unei mici afaceri, care a fost suspendată sau afectată grav de pandemie. Acestea vor fi publicate pe site-ul oficial al lui ASU Politehnica iar fanii o vor vota cea mai impresionantă. Mesajele sunt aşteptate pe adresa contact@sspolitehnica.ro până în data de 30 iunie.

Bunsiness-ul câştigător se alege cu pachetul Silver II prin ale cărui facilităţi se speră că afacerea respectivă are o şansă bună de relansare în perioada următoare.


Numele firmei – logo-ul, va apărea astfel în ediţia 2020-21 (perioada august-decembrie 2020) a Ligii 2 pe şorturile noilor echipamente ale „Băieţilor în ghete” în primul rând. De asemenea: Logo-ul companiei va fi afişat pe bilete, afișe și programul de meci al fiecărei partide de pe teren propriu, va primi poziţie pe panoul cu sponsori, link de pe pagina oficială la secţiunea Parteneri, sponsorul va fi prezentat în timpul transmisiunilor live şi pe canalele social media ale clubului. Alte facilităţi cuprind: 3 card-uri membru oficial Gold, fanion de colecţie, tricou înrămat cu autografele jucătorilor şi acceptul de a folosi sintagma ”Sponsor Oficial Politehnica Timișoara” (marcă înregistrată la OSIM).

„Așteptăm poveștile voastre. De-abia așteptăm să fim parteneri. Pentru că vrem să dăm o mână de ajutor. Ca Timișoara să poată trece peste orice, așa cum a făcut-o mereu”, se mai arată în anunţul clubului viola.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.