Candidatura lui Titu Bojin pentru Consiliul Județean Timiș, lansată discret, pe Facebook

Candidatura lui Titu Bojin pentru Consiliul Județean Timiș, lansată discret, pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, care a fost recent înlocuit de la conducerea Administrației Bazinale de Apă Banat, a vorbit de la începutul anului despre eventuala sa candidatură pentru postul de președinte al Consiliului Județean Timiș, funcție pe care a ocupat-o și în trecut.

Deși o lansare oficială a candidaturii nu a avut încă loc, pe Facebook a apărut, acum câteva zile, pagina „Susținem Titu Bojin, Președinte CJT”.


Pagina conține doar câteva imagini cu Bojin și un singur mesaj.

„Timişul este un judeţ cu un potenţial de dezvoltare accelerată. Din păcate, experienţa ultimilor ani nu este una fericită. Incapacitatea de dialog între instituţii, conflictele politice sterile ne-au adus în situaţia în care judeţul Timiş are un excedent bugetar uriaş, iar asta înseamnă proiecte ratate. Acum putem schimba această stare de fapt şi trebuie să alegem un preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş capabil să dezvolte regiunea noastră. Titu Bojin are experienţa necesară pentru a conduce CJT, instituţie al cărei preşedinte a fost între 2012-2016. Cu un parcurs profesional solid la Administraţia Apelor, unde a finalizat proiecte importante, mereu în mijlocul oamenilor din judeţ, Titu Bojin e omul de care Timişul are nevoie”, spune singurul mesaj de pe pagina de Facebook dedicată candidaturii.

Bojin nu este momentan „atașat”, oficial, niciunei formațiuni politice. Cel mai recent acesta a făcut parte din UNPR, de unde a plecat la finalul anului trecut, însă majoritatea carierei politice și-a petrecut-o în PSD, unde a fost și lider de filială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.