DJ Andreas Sam, grecul stabilit în Timișoara, a pus bazele unei noi...

DJ Andreas Sam, grecul stabilit în Timișoara, a pus bazele unei noi case de discuri

0
DISTRIBUIȚI

DJ-ul și producătorul grec Andreas Sam, care s-a stabilit în Timișoara din 2009, a pus bazele unei noi case de discuri care poartă numele de Imani made for music, sub a cărei umbrelă, a apărut recent primul E.P.

„Ne adresăm acelora care iubesc muzica house cu influențe afro combinate cu sound-uri etnice grecești și asiatice și vom edita mai multe producții muzicale inspirate din acest gen. Am inițiat și seria de evenimente Imani, care se deosebesc de celelalte petreceri de acest gen printr-un decor unic inspirat din vibe-ul tropical și spiritul afro. Ne place să fim diferiți și de aceea, alături de decorul party-ului oferim participanților și un „look“ aparte, astfel încât avem la fața locului și un make – up artist“, ne-a dezvăluit artistul.

Încă de la începutul atracției sale pentru muzica electronică, Andreas Sam a fost influențat de house-ul clasic de genul piesei „My My My” de Armand Van Helden.


Prima sa apariție la butoane în fața publicului a avut loc cu 13 ani în urmă, în 2007. De atunci, a avut ocazia să mixeze în diverse cluburi din Grecia, România și Marea Britanie alături de artiști importanți precum ATB, Aaaron, Superlover, Tube & Berger, Dario Dattis, Boris Dlugosch, Jimi Jules, Mark Lower, Nusha, -Teenage Muntants, Atapy, Ninetoes Debora De Luca și multe altele.

La sfârșitul anului 2018, artistul a câștigat concursul DJ Growth Lab, fapt care i-a oferit o apariție în clubul Rainbow din Birmingham, iar la acest eveniment a avut onoarea de a-l întâlni pe unul dintre mentorii săi, Roger Sanchez. Anul trecut, în 2019, Andreas Sam a mixat în Marea Britanie în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc lângă Londra și a mixat în binecunoscutele cluburi The Egg și Minstry Of Sound din Marea Britanie.

La capitolul producții muzicale, artistul și-a început cariera în 2013, printre succesele lui numărându-se Carribean Spirit (piesă apărută la casa de discuri Kingstreetsounds din New York) sau „U Got To Show Me“ feat. Scarlett Quinn.

Primul E.P. al nou înființatei case de discuri îi aparține lui Andreas Sam și cuprinde piesele „Imani“ și „Creole“ și poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.