Festivalul EXIT a anunțat primul val de artiști confirmați pentru ediția din...

Festivalul EXIT a anunțat primul val de artiști confirmați pentru ediția din acest an

0
DISTRIBUIȚI

După ce premierul țării vecine a cerut festivalului EXIT să nu se anuleze, ci să se mute în august, organizatorii evenimentului pregătesc cu minuțiozitate ediția aniversară a manifestării care se desfășoară în vecinătatea Timișoarei.

Odată cu datele stabilite pentru EXIT, care va avea loc în perioada 13 – 16 august, primul val de peste 30 de interpreți au fost anunțați, printre ei numărându-se Amelie Lens, Black Coffee, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Tale Of Us, Robin Schulz, Ofenbach și Laibach.

Roni Size, care a participat la prima ediție a festivalului în urmă cu 20 de ani, va realiza un set exclusiv B2B cu LTJ Bukem și MC Dynamite.


Respectând cu strictețe legile Serbiei, festivalul EXIT va avea cel puțin 20 de scene și zone în cadrul fortăreței Petrovaradin.

Pornit în anul 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy ,Fatboy Slim, The Cure şi mulţi alţii.

Organizatorii festivalului din Serbia au inițiat și un festival care se desfășoară în Timișoara sub umbrela Revolution Festival, care în vara trecută a ajuns la cea de-a 5-a ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.