Fostul premier Sorin Grindeanu, pe listele PSD Timiș. Unde va candida

Fostul premier Sorin Grindeanu, pe listele PSD Timiș. Unde va candida

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Sorin Grindeanu se va întoarce în politică, în curând, chiar dacă a anunțat că nu-l va contracandida pe Marcel Ciolacu la funcția de președinte al PSD. Asta după ce a fost într-un adevărat tur electoral prin mai multe filiale din țară, inclusiv la ultimele alegeri din filiala Timiș, unde în funcția de președinte a fost ales Alfred Simonis, după ce președintele Consiliului Județean Timiș a demisionat.


De altfel, atunci, lui Grindeanu i s-a dat o adeziune pentru a se reînscrie în PSD după ce a fost dat afară de Liviu Dragnea, dar a spus că mai amână momentul semnării.

Chiar dacă, până acum, Grindeanu a ezitat să se întoarcă oficial în politică, rămând în continuare președintele ANCOM, de unde anul trecut a încasat, în medie, 44.000 lei pe lună, în culisele PSD Timiș lucrurile sunt clare. Sorin Grindeanu va candida pe listele de la alegerile parlamentare. Cel mai probabil va deschide lista de la Camera Deputaților, secondat de actualul președinte al filialei și șef al grupului de deputați PSD, Alfred Simonis.

”S-a luat în discuție ca Sorin Grindeanu să fie locul unu pe lista de Senat, pentru că partidul va avea asigurat cel puțin un senator, dar cel mai probabil va fi pe lista de la Camera Deputaților”, a explicat o sursă demnă de încredere din PSD Timiș pentru PRESSALERT.ro. Singura necunoscută în acest moment este când se va întoarce Grindeanu oficial în politică și va abandona postul bine plătit de la ANCOM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.