La un pas de tragedie. Pericol de explozie pe o șosea din...

La un pas de tragedie. Pericol de explozie pe o șosea din Timiș, după ce o mașină a luat foc într-o benzinărie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-450412439">

Pompierii lugojeni, alături de angajații unei stații de alimentare cu combustibil, și-au păstrat sângele rece și au acționat pentru lichidarea unui incendiu, astfel evitând producerea unei tragedii.

„Astăzi, la ora 14:57 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o autocamionetă care se afla într-o stație de alimentare cu combustibil, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere și 12 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj, de asemenea fiind alertat și un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Buziaș. La sosirea primului echipaj la locul intervenție, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu pericol de propagare la pompa de combustibil a stației de alimentare. Pompierii au acționat de urgență pentru limitarea incendiului și protejarea pompei de combustibil pentru a evita producerea unei explozii. De asemenea, personalul stației de alimentare cu combustibil a acționat pentru limitarea incendiului, până la sosirea echipajelor de pompieri, folosind șapte stingătoare”, a transmis ISU Timiș.

În urma incendiului, a ars compartimentul motor al autocamionetei și s-au degradat părți ale caroseriei. Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.