Mirela Toc sancționată de Robu pentru că funcționara și-a permis să scrie...

Mirela Toc sancționată de Robu pentru că funcționara și-a permis să scrie pe Facebook despre problemele din Primăria Timișoara și a făcut sesizări

4
DISTRIBUIȚI

mirela toc

Mirela Toc, funcționarul public care a fost trimis în fața comisiei de disciplină în urma unei sesizări a primarului Nicolae Robu, a fost găsită vinovată și sancționată. Asta în condițiile în care aceasta a denunțat public și prin sesizări penale ilegalitățile comise de administrația Robu. Anul trecut, Mirela Toc a fost transferată la Biroul de Salubrizare, fiind nevoită să-și desfășoare activitatea într-un birou de nici doi metri lățime.


Tot anul trecut, Mirela Toc l-a acuzat pe Ioan Nasleu, pe vremea aceea consilier personal al primarului Robu, că ar fi amenințat-o pe holurile Primăriei Timișoara, după ce a dat like-uri pe Facebook unor articole publicate de Pressalert.ro.

Principalele acuzații aduse Mirelei Toc au fost legate de postările acesteia pe Facebook, comisia de disciplină fiind deranjată de faptul că funcționara a scris despre faptul că s-au emis autorizații de construire după ce unele lucrări erau deja parțial realizate sau că sunt funcționari publici amatori la Serviciul Juridic. De asemenea, a fost acuzată de faptul că ”aproximativ 65% din orele lucrate în luna decembrie nu a muncit în interesul PMT și pentru timișoreni”, ci a stat pe alte site-uri. În ”rechizitoriu”, Mirela Toc a fost acuzată și de faptul că și-a permis să facă sesizări către primarul Nicolae Robu, alte departamente din primărie sau către alte instituții. De asemenea, comisia de disciplină a considerat că femeia s-a autointitulat avertizor de integritate, deși prevederile legale sunt clare.

Comisia de disciplină a propus sancționarea cu retrogradarea într-o funcție inferioară pentru un an cu diminuarea salariului pentru șase luni. Primarul Nicolae Robu a decis să-i dea mustrare scrisă pentru că funcționara nu a mai fost sancționată până acum. Dacă în 2015 -2016, Mirela Toc a primit calificativul foarte bine, în 2017 a primit bine, dar calificativul a fost anulat de instanță, în 2018 și 2019 a primit satisfăcător.

 

 

4 COMENTARII

  1. Nuuu, ca Robul nu are multa minte – de la Londa Color hair Black se trage – Ciora vopsita se teme de d-na Mirela… :)))))) Vopsitorii din jurul vopsitului se ocupa cu informarea acestuia de like-urile date de oricine din Primarie… pe bune frate?? Mars la Bocsig… Ca acusi vine Herr Fritz sa-i faci pantofii cu crema neagra de Guban… Ingropati tot ce-i bun din jur… Transformati orasul in rampa de gunoi. Bine ca sunt din Oltenia, abia astept sa ma scap de Mikey…

  2. Nuuu, ca Robul nu are multa minte – de la Londa Color hair Black se trage – Ciora vopsita se teme de d-na Mirela… :)))))) Vopsitorii din jurul vopsitului se ocupa cu informarea acestuia de like-urile date de oricine din Primarie… pe bune frate?? Mars la Bocsig… Ca acusi vine Herr Fritz sa-i faci pantofii cu crema neagra de Guban… Ingropati tot ce-i bun din jur… Transformati orasul in rampa de gunoi. Bine ca sunt din Oltenia, abia astept sa ma scap de Mikey…

  3. Tra sa ai autorizatie de la Primaria Timisoara, ca sa fii avertizor de integritate, privind ilegalitatile de la aceeasi Primarie???
    Democratie originala, ce mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.