Teatrul maghiar din Timișoara, primul eveniment în aer liber după ridicarea restricțiilor

Teatrul maghiar din Timișoara, primul eveniment în aer liber după ridicarea restricțiilor

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul maghiar timișorean „Csiky Gergely” va avea în data de 10 iunie, de la ora 18.00, primul său eveniment în aer liber, în curtea interioară a fostului cinematograf Arta de pe strada Iancu Văcărescu. Concertul formației Shake Kvarttet, formată din actorii Borbély B. Emília, Éder Enikö, Kiss Attila și Molnos András Csaba – „Húzd rá! Zi-i!” – va cuprinde melodii din tradiția muzicală maghiară. În următoarea perioadă, teatrul maghiar își propune să adapteze și câteva spectacole din repertoriul său, deoarece condițiile tehnice din curtea fostului cinematograf sunt, deocamdată, limitate.

În urmă cu doi ani, clădirea cinematografului și grădina de vară au fost date de primăria Timișoara în administrarea teatrului maghiar iar lucrările de reabilitare a cinematografului, aflat într-o stare foare precară, au fost începute împreună cu asociația Proteszt, cu sprijin financiar din partea fundației Berhlen Gábor din Ungaria, dar spațiul în aer liber poate fi utilizat pentru unele evenimente, chiar dacă mai are nevoie de amenajări.

Biletele pentru acest prim eveniment costă 16 lei (8 lei cu reducere) și pot fi cumpărate la sediul teatrului de luni până vineri, la fața locului înainte de concert sau online pe www.biletmaster.ro.


În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va amâna iar biletele vor rămâne valabile. Accesul în grădină se va face din capătul străzii Intrarea Lungă, după termoscanare, și vor fi respectate toate normele de securitate și igienă stabilite pentru evenimentele în aer liber. Teatrul va oferi gratuit măști de protecție, purtarea acestora fiind obligatorie pe durata spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.