Doi tineri din Timișoara, reținuți pentru trafic cu droguri de mare risc

Doi tineri din Timișoara, reținuți pentru trafic cu droguri de mare risc

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-490835154">

Doi tineri au fost reținuți, miercuri, în urma unor percheziții în Timișoara. Polițiștii și procurorii DIICOT au găsit zeci de pachete cu substanțe vegetale despre care există bănuiala că sunt droguri.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, au percheziționat, miercuri, domiciliile a doi tineri, despre care aveau informații că sunt specializați în trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 35 de pachete din folie de aluminiu, ce conțineau fiecare fragmente vegetale verde-oliv, un cântar, un grinder, precum și două pungi, toate având urme de fragmente vegetale.

Cei doi tineri au fost duși la sediul DIICOT Timișoara, unde, în urma audierilor, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestora, pentru trafic de droguri de mare risc.

Acțiunile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Poliției Române.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Canabisul nu e drog de mare risc . E un rahat de Buruiana … heroina, metamfetamina, LSD , DMT ce sunt atunci ? Polițiștii si bodyguarzii care vând otrava de șoareci (etnobotanice) minorilor sunt ok , nu ? Se poate mai mult DIICOT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.