FLAGRANT Poliția Locală din Moșnița Nouă, de strajă la montarea bannerelor primarului...

FLAGRANT Poliția Locală din Moșnița Nouă, de strajă la montarea bannerelor primarului PNL UPDATE Reacția lui Bucur

0
DISTRIBUIȚI

Războiul electoral a început în forță – la Moșnița Nouă candidatul Pro România și ALDE la funcția de primar, Gerald Simonis, a postat, ieri, pe Facebook mai multe fotografii și înregistrări video în care este surprins un consilier local al PNL în timp ce montează un banner al primarului liberal Florin Bucur alături de candidatul PNL la Consiliul Județean Timiș, Alin Nica.


Totul sub atenta supraveghere a Poliției Locale care era în zonă cu o mașină având girofarurile pornite, iar un agent era în stradă.

”Domnul primar Florin Bucur folosește Politia Locală Mosnita pentru a-și monta bannerele electorale. Montajul este făcut de către consilierul local PNL Relu Baltă. Sunt foarte curios cum îi plătește domnul Bucur pe acești oameni și dacă printre atribuțiile Poliției Locale Mosnita Nouă este trecută și cea de a asista la montarea bannerelor electorale. Domnul Relu Balta schimbă lămpile de iluminat de pe stâlpii primăriei, montează bannere electorale, conflictul de interese find clar”, a declarat Gerald Simonis. Vezi aici toate imaginile și fotografiile surprinse.

Până la ora publicării acestui material, primarul Bucur nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

UPDATE Primarul Florin Bucur a explicat pentru PRESSALERT.ro că solicitările de afișaj stradal ajung și la Poliția Locală. Acesta a explicat că indiferent de partid, polițiștii locali asigură ca lucrările de instalare a materialelor electorale să se facă în siguranță, fiind o întâmplare că, ieri, a fost bannerul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.