Mai multe voleibaliste de valoare au rămas la CSM Lugoj. Gruparea de...

Mai multe voleibaliste de valoare au rămas la CSM Lugoj. Gruparea de pe Timiş a anunţat întăriri în staff

0
DISTRIBUIȚI
Mircea Roșu, statistician, și Viktoria Fedko, fizioterapeut (Foto Facebook – CSM Lugoj – volei)

CSM Lugoj a înregistrat câteva plecări importante în această vară, dar are şi certitudini notabile pentru viitorul sezon. Căpitanul Diana Balintoni continuă cu gruparea de pe Timiş, alături de nume precum Adriana Popa, Bianca Albăstroiu sau Alexandra Panțiru. De asemenea, s-au înregistrat şi achiziţii în cadrul staff-ului tehnic.

Daiana Roman, Andreea Petra și Alexandra Cauc sunt jucătoarele care au plecat de la CSM, dar alte jucătoare importante au fost confirmate ieri.


E vorba de voleibaliste alături de care lugojenii au reuşit a doua calificare la rând în Challenge Cup, precum şi alte persoane din staff. Diana Balintoni, căpitanul CSM Lugoj, liberoul Adriana Popa, secundul Laura Petria, coordonatorul Bianca Albăstroiu, universalul Alexandra Panțiru, cât şi junioarele Georgiana Popa, Andra Badiu-Savu și Patricia Bărbulescu, formate la CSS Lugoj.
De asemenea, CSM a reuşit să păstreze şi jucătoarele din Serbia. Vor continua la timişence şi universalul Nina Kocic, dar și secundul Tamara Ignjic, a mai anunţat clubul de volei feminin pe reţelele sociale. Mai mult, clubul a adus deja şi staff specializat. „Staff-ul tehnic al echipei noastre primește o infuzie de profesionalism și calitate, prin cooptarea unui statistician talentat și cu experiență (chiar dacă este tânăr), transferat de la echipa campioană Arcada Galați, dar și un fizioterapeut care se încadrează în aceiași parametri: tinerețe, talent și experiență. Așadar, alături de antrenorul principal Ugljeșa Segrt, secundul Dragan Grbic și preparatorul fizic Vasile Canea, staff-ul echipei este completat de Mircea Roșu, statistician și Viktoria Fedko, fizioterapeut. Toți cei cinci se vor ocupa ca echipa să fie la parametri maximi din toate punctele de vedere: tehnico-tactic, fizic, analiza jocurilor și recuperare”, se mai arată pe pagina CSM Lugoi – volei / Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.