Parteneriat între fermieri, universitate și administrație. Mesajul USR Timiș către agricultorii din...

Parteneriat între fermieri, universitate și administrație. Mesajul USR Timiș către agricultorii din județ

2
DISTRIBUIȚI

cristian mos

O punte între universitate, mediul de cercetare și producție. Asta propune candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș, în domeniul agriculturii.

Usr-istul susține în mesajul său adresat fermierilor din județ că dorește să îi includă în procesul de decizie a programelor care vizează agricultura. Iar munca acestora ar putea fi ușurată, în opinia sa, de prezența universității de profil din Timișoara și a unor specialiști în acest domeniu.

„Această punte ar trebui cumva să respecte anumite principii: să avem eficiență din punct de vedere economic, să existe sustenabilitatea în mediu și să avem acceptabilitatea socială.


Vreau să avem un cadru în consiliul județean care să facă acest lucru. Ceea ce vă propunem este un model partenerial de promovare și conlucrare între trei entități. Și o să fac un grafic scurt: vorbim de centru universitar, vorbim de fermieri și vorbim de administrație. În clipa de față nu există această legătură între ele. Or trebuie să existe un parteneriat între toți”, a declarat Cristian Moș, candidatul USR PLUS la șefia CJ Timiș.

În context, Moș a lansat și un atac la adresa actualului președinte al Consiliului Județean.

„Chiar domnul Dobra, în ultima perioadă, se laudă, s-a lăudat cu realizările din mediul privat. Exact ce face domnul Robu. Mai mult decât atât, face o campanie din bani publici. Deci face o campanie pentru președinția consiliului județean din banii noștri, din bani publici. Și mai mult, încearcă să păcălească electoratul din Timiș și să se distanțeze de PSD. Încearcă să facă o campanie sub un nou brand. Sunt exact aceleași principii pe care domnul Dragnea, fostul coleg al dânsului de partid, le-a folosit: tehnicile PSD prin care încearcă din banii publici să își facă campanie și să se mențină acolo, în funcția pe care o are”, a spus Moș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.