Restricții de circulație pe mai multe drumuri, din cauza lucrărilor la centura...

Restricții de circulație pe mai multe drumuri, din cauza lucrărilor la centura de Sud a Timișoarei. Anunțul DRDP

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1556342280">

DRDP Timișoara anunță restricții de circulație pe DN 59 și pe DN 6, din cauza lucrărilor care au loc la varianta de ocolire Timișoara Sud, acolo unde aceasta se intersectează cu drumurile naționale care asigură accesul spre municipiul de pe Bega.

Pe DN 59 Timișoara-Moravița, în apropiere de DJ 593, spre Peciu Nou, drumarii lucrează la execuția culeei pentru pasajul suprateran și la sensul giratoriu la nivel din intersecția DN 59 cu DJ 593. Aici se circulă cu restricții.

La fel se întâmplă și pe DN 6, la ieșire din Timișoara spre Lugoj, pe unde se va asigura accesul utilajelor la șantierul centurii.

DRDP Timișoara anunță că, în această săptămână, s-au făcut următoarele lucrări: demolarea construcțiilor de pe culoarul centurii, devierea canalelor ANIF, cofrare și săpături la podețe, precum și continuarea cercetărilor arheologice la situl 7, toate în zona Utvin; decopertarea stratului vegetal, defrișări și curățare teren în zona Moșnița Nouă; realizarea de umpluturi la rampele de acces și consolidarea culeelor pentru podul provizoriu peste canalul Bega, în zona Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.